Seriepremiär i Vänersborg!

Så var det dags att sparka igång säsongen 2023/24 och det skedde på bortaplan i Vänersborg. Först mot Vänersborgs BS och sedan mot Trollhättan Dolphins BK F.

Vi drog igång mot Vänersborgs BS och det visade sig att de var starka redan från start. Vi höll jämna steg mot dom både i serie 1-2 och 3. I fjärde serien så var de starkare medan vi tappade. Det gjorde att när matchen var klar hade vi förlorat med 12-6. En ovanlig siffra eftersom man alltid spelar om 20p. Dock blev det i denna match två banpar som slutade oavgjort och då får inget av lagen den poängen. Väldigt små marginaler var avgörande.

Dock är vi nöjda med lagresultatet 5717p. Bäst i laget var vår nya klubbmästare Sören Gustavsson som spelade väl och hamnade på fina 814p.

Matchfakta:

I match nummer två mot Trollhättan visade det sig att vi var ett antal klasser bättre och kunde regelrätt rinna ifrån och med det kamma hem en storseger på 17-3. Det var ohotat från början till slut. Många ungdomar i Trollhättan vilket var väldigt roligt att se. Vi lär få passa oss i framtiden för dessa….

Bäst i denna matchen var Patrik Sabel på 827p följd av Sören Gustavsson med 804p. Vi andra kämpade väl och lagresultatet hamnade på 5782. Bådar gott inför fortsättningen.

Matchfakta:

Nu på söndag 24 september kl. 10 har vi vår hemmapremiär- då mot Stenungsunds BC F.

Välkomna då!