Dubbelt i Partille!

Söndagens matcher spelades i John Scotts bowlinghall i Partille Arena. En rejäl anläggning som inkluderar det mesta. Match mot Team Partille BS och direkt efter mot BK Grävlingen.

I första serien mot Partille hade flera av oss svårt med att snabbt hitta rätt spelställe i banan. Vi blev rejält frånåkta i totalen men lyckligtvis spelade två av våra banpar starkt och därmed fick vi bara 3-2 i baken.

I serie två växlade vi upp något medan motståndarnas standard sjönk. När serien var över hade Partille vunnit en match med två käglor och en annan med 6 käglor. Därmed var matchen helt lika (5-5) i halvtid.

I serie tre och fyra var vi det något starkare laget och kunde rulla hem 4-1 två gånger om. Segern skrevs till 13-7. Skönt med bortapoäng och en stark laginsats. Bäst i laget var Michael Rönnberg på fina 855p.

Matchfakta:

Ingen tid för återhämtning utan det var bara kasta sig in i nästa match- nu mot BK Grävlingen.

Första serien såg man tydligt att vi drog iväg med totalpoängen. Den var aldrig hotad. Dessvärre vann Grävlingen de tajta matcherna och kunde därmed ta två poäng- 3-2 till oss.

Andra serien var mycket lik den första med klart över 100 käglor plus i totalen men återigen tog BK Grävlingen 2 poäng och matchen var därmed öppen efter två. 6-4 i ledning för Mariedal.

I serie tre lyckades motståndarna växla upp rejält och kunde rinna iväg med resultaten 4-1. Vi hamnade alltså kvickt i underläge 7-8. Det krävdes skärpning inför sista.

Vi valde att samla ihop oss och säga några väl valda ord innan vi slängde oss in i elden igen. Vi höjde oss med 100 käglor från serie tre medan motståndarna tappade 200 käglor. Detta gjorde att vi nöp 4-1 i sista serien och matchen säkrades med 11-9. Tufft värre. Beröm till Patrik Sabel som slutade med 4 raka strikes och även till Michael Rönnberg som blev matchbäst på finfina 878p.

Matchfakta:

Nu på söndag väntar en tidig seriefinal mot BK Edet. kl 13:20 i Boråshallen smäller det!

Välkomna då.