Serieavslutningen avklarad!

Så var det dags för spel om seriesegern mot Lilla Edet. De spelar i en liten hemtrevlig hall med 4 banor som gör att seriematcherna tar dubbelt så lång tid.

Matchen mot Edet började och det visade sig snart att de skulle bli svårslagna. Varenda spelare hos Lilla Edet presterade bättre än vanligt, medan vi inte kunde hantera deras banor och presterade därigenom betydligt sämre. Allteftersom matchen rullade på blev avståndet större o större och de kunde köra över oss totalt denna dag. Storförlust 19-1. Edet slog klubbrekord…..

Matchfakta:

Ingen ide att hänga läpp utan vi fortsatte mot Stenungsund för att möta Stenungsund BC F. Laget tillhör den lägre regionen och det syntes under matchens gång. Vi var aldrig hotade utan kunde odramatiskt ta 16-4 o åkan hem som solklara serietvåor. Matchbäst Michael Rönnberg med 802p följd av Kalle Stern på 800p.

Matchfakta:

Placeringen gör att vi kommer hamna i kval. Första kvalmatchen kommer är mot Falköpings AIK BK helgen den 27-28 April. Tidpunkt och plats kommer inom kort. Kvalmatcher spelas i neutral hall som brukar ligga mitt emellan de båda lagens hemmahallar. Sannolikt Ulricehamn. Återkommer om detta.

MVH/Mariedals Bowlingklubb.