Vårsäsongen startar!

Våren rivstartade med ett derby mot topplaget BK Viskan F. Ett lag som konkurrerar om topplatserna i serien och som har bred spelartrupp. Hallen var fullsatt och stämningen/spänningen på topp!

Första serien var riktigt tuff o jämn på tre av banparen. Vi hade ett stort försprång på det fjärde. Mariedal avlutade då flera av serierna starkt och kunde ta övertygande 4-1. 1668p var ett styrkebesked av Mariedals BK!

I andra serien kom en resultatsänkning från båda lagen. Jämt värre och det utkristalliserade sig till en strid om totalpoängen. Bra kvalité i sista rutan gjorde att Mariedal kunde ta totalen och därmed 3-2. 7-3 i halvtid var vi väldigt nöjda med.

I serie tre höjdes resultatnivån igen för alla spelare. Stämningen i hallen var härlig och publiken hejade på bägge lagen. Vi landade på finfina 1629p och den kvalitén malde ner motståndet och vi sopade hem 4-1 och stängde matchen! 11-4 o vi kunde smått börja fira.

Serie 4 blev en transportsträcka där rutorna spelades av en efter en. 2-3 i baken hade enbart akademisk betydelse. 13-7 och vi hänger med i den absoluta toppstriden. Positiv känsla i truppen gör att vi känner stor optimism inför resten av vårens matcher.

Matchbäst denna match blev Thorbjörn Sundqvist med 858p följd av Michael Rönnberg 848p. Hela laget presterade stabilt och ingen behövde bytas ut. Lagresultatet 6226p är en helt klart godkänd nivå.

Matchfakta:

Nästa match blir i hemmahallen kl.11:40 lördagen den 20 januari. Välkomna då!