Hemma mot formstarka Grävlingen.

Motståndarlaget BK Grävlingen har Partille Arena som hemmahall. Vi slog dom på bortaplan och hoppades på repris i Borås.

I första serien tog vi snabbt hand om totalpoängen. Vi vann med 130 käglor men fick ändå bara med oss 3p. 3-2 inför andra. Michael Rönnberg briljerade med snygga 269p.

I andra serien var vi det klart starkaste laget och hade marginalerna på vår sida. När sista slaget var över hade vi tagit 5-0 och slagit finfina 1643p. 8-2 i halvtid gav viss arbetsro.

I tredje serien sänkte vi oss betänkligt men det gjorde också motståndarna så trots visst debacle kunde vi roffa åt oss ytterligare en 3-2:a och därmed var matchen avgjord redan efter tre serier. 11-4.

Således blev sista serien en transportsträcka där vi ändå försökte prestera för att få en diff-poäng i den täta serietabellen. Vi fick 3-2 igen och segerresultatet skrevs till 14-6. Härligt!

Solklart matchbäst blev Michael Rönnberg med säsongsbästa 958p. Härligt och se. Vi andra följde med i kölvattnet och presterade tillräckligt.

Matchfakta:

Ni på söndag 28/1-24 beger vi oss till Nordmanna Bowling i Kungälv för ett dubbelmöte. Först mot Ytterby och sedan Kungälv.

//Mariedals Bowlingklubb