Hemma mot Team Partille BC

Partille hade just förlorat sin första match mot BK Viskan F och var nu revanschlystna. Alltid värre att möta ett uppvärmt lag som spelat i samma hall matchen innan, för de har ett hum hur banorna är.

Detta syntes tydligt i första serien. Partille gjorde sin hittills högsta serie och vi fick verkligen kämpa för att hänga med. Vi fick se oss slagna o hamnade i underläge 2-3.

I andra serien började vi lite trevande men allt eftersom rutorna spelades hittade vi vårt spel och kunde i slutrutorna köra ifrån motståndet. 5-0 till oss och ledning i halvtid med 7-3.

I tredje serien visade Partille att de inte ville ge upp. I ruta 6 låg vi under på tre av banparen och matchen var på väg att jämnas ut. Då klev vi åter fram i slutrutorna och vände rejält och tog 4-1. 11-4 inför sista och matchen var vunnen.

Det blev en defilering i sista serien där vi ändå satt upp ett mål. Vi ville nå 6400p i matchen och för det krävdes det skärpa hela vägen- vilket vi hade. 1653p i sista gav oss 6469p och matchvinsten skrevs till solklara 16-4. Matchbäst blev Patrik Sabel med 882p, T. Sundqvist, 861p, M. Rönnberg 846p, M. Söderberg 836p och S. Gustavsson 807p. 5 man över 800 är vasst!!

Matchfakta:

Nästa match är borta kl. 10 den 24 Februari. Göteborg. Först mot The Golden Bowlers F och sedan mot Strike House. I två olika hallar.

MVH/Mariedals Bowlingklubb